Τρόποι  Αποστολής

Courier

Αποστέλλουμε την παραγγελία με την ACS courier. Αν θέλετε να μας υποδείξετε εσείς κάποια άλλη εταιρεία courier, πληρώνοντας τα έξοδα αποστολής, θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία και εξόφληση της παραγγελίας. Η χρέωση είναι 3€ και για αγορές άνω των 39€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Τρόποι Πληρωμής 

Αντικαταβολή

Η υπηρεσία αντικαταβολής χρεώνεται επιπλέον 1,50 € ευρώ σε όλες τις αποστολές.


Κάρτα

Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστική ή προπληρωμένη σας κάρτας Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Eurobank και χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση SSL/TLS.


Τραπεζική μεταφορά

Η κατάθεση / έμβασμα πραγματοποιείται σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας. Για την αποστολή της παραγγελίας είναι απαραίτητη η εμφάνιση της μεταφοράς στον τραπεζικό μας λογαριασμό, επομένως υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής.

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση“. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.


Τράπεζα

Eurobank

IBAN: GR8602602330000110202184513